Tarih:
2015.04.10
Kategori:

ARaymond Japonya’da herkes “happi” mutluluk kimonosu giydi

Fransız bağlantı şirketinin tarihi yıldönümü Japonya’da şirketler grubuna bağlı  kuruluş tarafından kutlandı

ARaymond Network 150’ci yıldönümü

ARaymond Japan** otomotiv sektörüne yönelik bağlantı çözümleri alanında dünyaca ünlü ARaymond Network şirketler grubunun 150’ci yıldönümünü resmi bir akşam yemeğiyle kutladı.

Japonya’da, ekip ruhunu güçlendirmek amacıyla şirket davetlerinde geleneksel olarak  giyilen happi kimonolarıyla katılan şirket mensuplarına  suşi ikram edildi. Davetten iki gün sonra Tokyo’nun en kutsal mabetlerinden biri olan Meiji Gingu’yu ziyarete giden şirket mensupları şirketin başarılarının devamı için dua ettiler.  .

AR Japan,  hızlı konektörler gibi bağlantı çözümleri alanında mevcut olanakları geliştirmek amacıyla yeni ve modern bir tesisin açılışını gerçekleştirdiler.

ARaymond ve şirketin öyküsü hakkında daha ayrıntılı bilgi için şirket web sitesi  www.araymond.com ve  150’ci yıldönümü sitesi www.araymond-150.com’u ziyaret edebilirsiniz.

ARaymond Network  150’ci yılını Japonya’da kutladı

*ARaymond Network bu makalede ARaymond bağımsız şirketler grubunu temsil etmektedir.
**ARaymond Japan, AR Japan, bu makalede  A RAYMOND JAPAN Co., Ltd. - 86-8, Soya, Hadano-shi - Kanagawa 257-0031 - JAPAN (Tescil N°: 0210-01-020666) ARaymond Network şirketler grubuna dahil bir şirkettir.